Női kosárlabda

2 órája

A címvédő otthonába utazik a Darazsak Sportakadémia – videó

Szombaton 17.30 órakor a DVTK vendége lesz az újonc Darazsak Sportakadémia a női kosárlabda NB I-en.

Kisalföld.hu

Völgyi Péter együttese a többi élcsapathoz hasonlóan három győzelemmel kezdte a bajnokságot, a TFSE-MTK, az ELTE BEAC, valamint a BKG Szigetszentmiklós gárdáit fektette két vállra, az Euroliga 2024/2025-ös szezonját azonban kiélezett találkozón Franciaországban elszenvedett egypontos vereséggel indította, így biztos, hogy a hétvégén szeretnék a soproni fiatalok ellen kiköszörülni a csorbát.

A soproni sportakadémia felnőtt csapata a szezon során először utazik el Sopronból bajnoki mérkőzésre, hiszen a Sopron Basket szezonnyitóját követően a Szekszárd és a Győr együttesét is a Novomatic-arénában fogadta, ezeken a mérkőzéseken pedig látható volt a fejlődés, ahogy fokozatosan alkalmazkodtak a játékosok a legmagasabb osztály légköréhez. A diósgyőri oroszlánbarlangban sosem könnyű játszani, de Szrdjan Radulovics tanítványai biztosan mindent megtesznek azért, hogy emelt fővel hagyhassák el a parkettet a végső dudaszó után.

A mérkőzés előtt a csapat legfiatalabb játékosa, a mindössze tizenöt esztendős Csaplár-Nagy Larát beszélt a várakozásairól:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában