Várják a javaslatokat

2 órája

Hol legyen Azahriah széke Sopronban?

2010 óta hagyomány, hogy a Sopronban koncertező sztárok közül a legnagyobbak egy-egy közterületi szobor-széket kapnak ajándékba, amelyek ma már 20-25 helyen várják a szelfiző rajongókat. Azahriah székének a helyét keresik a városban.

Kisalföld.hu

Azahriah az idén elsőként fogadta el a SopronFest meghívását és a Puskás-koncertek előtt csak a SopronFest-en lépett a színpadra idén. A kisalfold.hu is ott volt az eseményen, ahol a sztár fergeteges bulit csinált, és több ezer nézőt vonzott.

Azahriah
Hol álljon Azahriah széke? A SopronFest szervezői a rajongók segítségét kérik.
Forrás: SopronFest

Azahriah széke egy különleges alkotás

Az egyedi bútorok efZámbó István képzőművész alkotásai, többek között a Depeche Mode, a Linkin Park, az Iron Maiden, vagy éppen az Imagine Dragons David Guetta és Lemmy vehetett már át egy-egy ilyen  különleges alkotást.

2024-ben Azi-t ajándékoztuk meg a Csillagok Városa egy újabb szobrával, amelyet nagy örömmel vett át. Most a Ti segítségeteket kérjük, hogy megtaláljuk Azahriah szobor-székének a legjobb helyét. Olyan pontot - elsősorban teraszt, klubot, kávézót, éttermet - keresünk Sopronban, ahol a rajongók bármikor felkereshetik és fontos szempont, hogy a helyszín gazdája gondoskodjon is a székről. 

Kommentben várják a javaslatokat október 25-ig, majd pedig a top 5 szavazás is kezdetét veszi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában