Labdarúgás

10 órája

ETO-dupla: DAC 1904 és Viktória a szombati menü

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetet kihasználva az ETO a Dunaszerdahelyt fogadja, utána a zöld-fehérek női csapata NB I-es meccsen látja vendégül a Szombathelyi Viktóriát.

Kisalföld.hu

Amióta felvidéki tulajdonosa van az ETO-nak, szinte már hagyomány, hogy minden bajnoki szünetben megmérkőzik egymással a két csapat. Eddig ez mindig Dunaszerdahelyen történt, ma először az ETO park lesz az érdekesnek ígérkező találkozó helyszíne.
Az összeállításokból hiányoznak majd a válogatott játékosok, illetve valószínű, játék lehetőséget kapnak olyan futballisták, akik ősszel kevés alkalommal léptek pályára a bajnoki mérkőzéseken.
A meccs 11 órakor kezdődik, így akik még több futballra vágynak, azok utána kényelmesen átsétálhatnak a „kemping pályára” a 14 órakor kezdődő nyugat-magyarországi női rangadóra. 
Több, mint egy hónap után játszik újra hazai környezetben a női csapat, amely a szombathelyi Viktória együttesét fogadja.
A Simple Ligában hibátlanul szerepel eddig az ETO, de Dörnyei Balázs vezetőedzőnek továbbra is sok hiányzóval kell számolnia.
Az ellenfél a táblázat hatodik helyén tanyázó szombathelyi gárda lesz, amelynek szakvezetője az egykori szövetségi kapitány, Markó Edina. 
Mindkét mérkőzésre ingyenes a belépés. 
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában