Férfi kézilabda

2 órája

Ötödik mérkőzését is megnyerte az újonc ETO University – videó

A PLER otthonában hét góllal győzött az ETO University Handball Team, így a férfi kézilabda NB I újonca továbbra is száz százalékos.

Kisalföld.hu

Fotó: Bíró Csaba

PLER–ETO University HT 31–38 (16–18)

Budapest, BUD Aréna, NB I-es férfimérkőzés, 930 néző. V.: Andorka, Hucker.

PLER: Zaponsek – Zalai B. 1, Kavin 2, Groff, Pordán 1, Várszegi, Sztraka 1. Cs.: Kránitz (kapus), OCVIRK 12/6, SUNAJKO S. 7, Sunajko F., Kemény 3, Dénes 2, Fekete Á., Szkokán 2, Boros B. Edző: Lepsényi Sándor.

ETO: Pásztor – DÖRNYEI 4, Balogh Zs. 4, BOMBAC 8, Vilovski 1, BOZOVIC 5, Pieczonka. Cs.: Bősz (kapus), Lang 1, Mátés 4/3, Nagy M., Hári 2, Fazekas 2, DELY 4, Vajda 3. Edző: Kilvinger Bálint.

Hétméteresek: 7/6, ill. 4/3. Kiállítások: 6, ill. 2 perc.

Az első percek után a győriek ragadták magukhoz a kezdeményezést, többnyire 2–3 góllal vezettek, a szünetben is kétgólos volt a vendégelőny. A második harminc perc már egyoldalúbb játékot hozott, bár 20–20-ig tartotta a lépést az első négy meccsét megnyerő ETO-val a PLER, utána egy 6–0-val elléptek a zöld-fehérek, és már nem is engedte ki a kezéből a meccset.

Nyilatkozatok

Kilvinger Bálint: – Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. Tudtuk, hogy a hazai csapat nem adja könnyen magát. Készültünk arra, hogy a hét a hat elleni játék előkerül, de mi próbáltunk türelmesek maradni. A második félidőben, amikor elkezdtek hibázni, akkor sikerült ellépnünk. Kiváló hangulat volt, boldog vagyok a győzelem miatt. Nem volt olyan könnyű a mérkőzés, a rutin döntött nálunk. Ez egy újabb fontos győzelem.

Pásztor Imre: – Hektikus volt a találkozó, vezettünk, de a hazaiak fel tudtak zárkózni. A második félidőben sikerült könnyebb gólokat szerezni. A különbség nem feltétlen tükrözi a mérkőzés nehézségét. Nagyon örülünk ennek a két pontnak, fontos számunkra.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában