Torna

10 órája

Az év utolsó hazai nagyversenye következik Győrben

Kisalföld.hu

Mayer Gréta. Fotó: MATSZ/Freschli József

Mozgalmas év zárul a tornászoknál. Az előttünk álló hétvégén megrendezik a Mesterfokú Bajnokságot. Az eseménynek Győr ad otthont.
A nőknél a négy párizsi olimpikont ugyan nem láthatjuk, de így is izgalmas versenyek várhatók – tudtuk meg Draskóczy Imrétől, a nők szövetségi kapitányától.

„Kovács Zsófia túl van egy korrekciós műtéten, mint ahogy Czifra Bettina Lili mögött is kisebb orvosi beavatkozás áll, mindkettőjüket várjuk vissza. Bácskay Csenge nagy lendülettel készül, de ő az Egyesült Államokban tanul. Székely Zója az edzőjével egyeztetve új elemeket tanul, így ő sem lesz ott Győrben. Ott lesz viszont a világkupán szériagyőztes Mayer Gréta, a hazai környezetben versenyző győri Péter Sára. Remélhetőleg megcsillantja tudását felemáskorláton Makai Lilla, valamint ismét a válogatott rendelkezésére áll Schermann Bianka és Szilágyi Nikolett.” – nyilatkozta a szövetségi kapitány.

Szombaton az egyéni összetett versenyeket bonyolítják le, míg vasárnap a szerenkénti döntőkre kerül sor az Olimpiai Sportparkban. A nők versenye 15 órakor kezdődik az első napon, vasárnap pedig 10.30-kor indulnak a finálék.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában