Motorsport

2 órája

Junior GP: Aragónban szerezheti meg első pontjait a H-Moto UNI Győr Team versenyzője, Farkas Kevin

A H-Moto UNI Győr Team versenyzője immár a hatodik versenyhétvégéjét kezdi meg pénteken a JuniorGP mezőnyében. A 17 éves motoros ezúttal nem az ismeretlenbe ugrik bele, ugyanis a viadal előtt két napon át már tesztelhetett az aragóni aszfaltcsíkon: elmondása szerint rengeteget fejlődtek, a legnagyobbat a beállítások terén.

Kisalföld.hu

Farkas Kevin bizakodóan tekint az előtte álló versenyre.

Fotó: DASTMEDIA

Farkas Kevin nagyon bizakodó, hisz abban, hogy Aragónban végre megszerzi első pontjait ebben a sorozatban.

A 17 éves Farkas Kevin idén a juniorok között húzza a gázt, és a junior GP mezőnyében az előttünk álló hétvégén már a hatodik, ezúttal egyfutamos versenyét fogja teljesíteni. Eddig nem úgy szerepelt, ahogy azt önmagától várta. A misanói szezonnyitón semmi sem jött össze – a versenyen el sem tudott indulni –, míg Estorilban a 24. pozícióban látta meg a kockás zászlót először. Következett Barcelona, ahol mindkét futamon célba ért, megszerezve idei legjobb pozícióját, egy 22. helyet. Egyik kedvenc pályáján, Portimaóban az első futamon a 22., míg a másodikon a 23. pozícióban látta meg a kockás zászlót, majd Jerezben egy 26. és egy 24. hellyel zárt. Most abban bízik, hogy végre megszerzi első pontjait a junior GP mezőnyében.

„Nagyon várom az aragóni hétvégét, amit egy kétnapos teszt előzött meg, és úgy érzem, ez jól sikerült minden szempontból. Ugyanakkor azt sem titkolhatom el, hogy az eredményes szerepléshez még nagyon sok munka vár ránk, de azt az irányt, amerre elindultunk, jónak tartom. Az egész csapat azon a véleményen volt, hogy ezúttal sokkal jobb versenyünk lehet, mint amilyen legutóbb Jerezben volt. A teszten tovább ismerkedtem a pályával, ahol életemben másodszor motorozhattam. Tetszik az aszfaltcsík, technikás pálya, amin kijönnek a versenyzői adottságok. Hiszem, hogy végre megszerezhetem ebben a sorozatban is az első pontjaimat” – fogalmazott a versenyző.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában