kisalfold.hu videó

2024.08.23. 11:01

Megváltozott a forgalmi rend Győrben, az Árkád körforgalomnál - fotók, videó

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. gázvezeték-rekonstrukciós munkálatokat végez Győrben. A munkák augusztus 21-től várhatóan szeptember 5-ig érintik a közlekedést a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontjában, az Árkád körforgalomnál.

Kisalföld.hu

Már dolgoznak.

Elkezdődtek a munkák az Árkádnál Győrben

Ebben az időszakban a Budai útnak az Árkád körforgalomhoz csatlakozó, Hotel Famulus előtti szakasza a körforgalom felől a Szeszgyár utca irányába egyirányú lett. Az Árkád felől nem lehet balra kanyarodni a Budai út irányába. A Hotel Famulus parkolójának bejárata mindkét irányból megközelíthető marad, de a bejárat után a körforgalom felé tartó forgalmi sávot lezárták - írtuk meg korábban.

Változott a buszok útvonala

A forgalomkorlátozás miatt augusztus 21-én (szerdán) üzemkezdettől  szeptember 5-én (csütörtökön) üzemzárásig a 13, 13B, 14, 14A, 14B jelzésű autóbuszjáratok a belváros irányába a ’Mártírok útja – Bisinger híd melletti szervizút – 81-es út – Árkád körfogalom’ útvonalon közlekednek. Kimarad a Budai úton a ’Szeszgyár’ megállóhely, míg a Mártírok útján a Budai út 20/C épületnél az út mellett ideiglenes megállóhelyet alakítottak ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában