kisalfold.hu videó

2024.09.08. 09:24

Csúnyán összetört autók Győrben - Tetejére borult az egyik jármű a Szent István úton - videón a roncsok

Négy embert vittek kórházba a mentők.

Kisalföld.hu

Frissítés: 

Az esettel kapcsolatban a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta: szombaton 19 óra 20 perckor Győrben, a Szent István úton  a Munkácsy Mihály utca felől a Jókai utca irányába közlekedett BMW típusú gépjárművével egy győri férfi. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött. Az ütközést elkerülve a járművet a bal oldali forgalmi sávba kormányozta, ahol nekiütközött a vele ellentétesen, a belső forgalmi sávban szabályosan haladó Opel személygépkocsinak. Az Opel keresztbe fordulva a külső forgalmi sávban haladó  Seat típusú járműnek hajtott. Az ütközés következtében a BMW a tetejére borult. A baleset során négy személy megsérült, őket a mentő kórházba szállította.

Előzmények:

Három személyautó ütközött össze Győrben, a Szent István úton. A baleset következtében az egyik jármű a tetejére borult - számolt be a balesetről a kisalfold.hu szombaton. A baleset helyszínén három roncs maradt mindössze, amelyről videót is készült.

A város hivatásos tűzoltói egy embert kiemeltek az egyik gépkocsiból – közölte a katasztrófavédelem.

Az Országos Mentőszolgálat elmondta, hogy a helyszínről négy könnyebb sérültet szállítottak kórházba.

Fotók a helyszínről

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában