Így nem lehetett folytatni

2024.09.16. 20:16

Tragédia vetett véget Cserpes Laura és édesapja ázsiai kalandjának

Kisalföld.hu

Fotó: TV2

Az Ázsia Expressz történetének legdrámaibb pillanatainak lehettek szemtanúi a tévénézők a második hajsza végén. Cserpes Laura és Cserpes István ugyanis akkor jelentették be társaiknak, hogy elhunyt az üzletember édesanyja, vagyis az énekesnő nagymamája. Egyúttal átadták a játék folytatásának lehetőségét a hajszán utolsóként beérkező Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének. 

– Nemrég tudtuk meg, hogy a nagymamám, apukám édesanyja sajnos elköltözött. Mi nagyon szeretnénk átadni a lehetőségünket nektek, hogy tovább itt maradjatok a versenyben, mert mi haza szeretnénk most menni. A sors fintora, hogy rátok tettük a hajszát, de végül mi adjuk vissza nektek a verseny lehetőségét – fordult az énekesnő a kővé dermedt Angi és Bende felé. Ezen a ponton már Ördög Nóra, a stábtagok és a játékostársak sem tudták visszatartani könnyeiket. Cserpesék számára tehát véget ért az Ázsia Expressz, míg Angi és Bende tovább küzdhetnek a fődíjért - írta meg a Bors

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában