Érdemes tájékozódni!

19 órája

Átépítik a hírhedt S kanyart Győrben, teljesen lezárják a Révai út egy szakaszát - térkép

Út- és közműépítési munkák kezdődnek a Győr, Révai út „S kanyar” átépítésének kapcsán (börtön épülete és a Golden Ball épülete előtti útszakaszon).

Kisalföld.hu

Az S kanyarról és a régi MÁV épületek lebontásáról régebben a kisalfold.hu-n is írtunk.

Az útépítést megelőzően a teljes közműhálózatot kiváltják/átépítik, így az útszakaszt teljesen lezárják.

A teljes szélességű lezárás kezdési időpontja: 2024.09.19-én (csütörtök) 08:00 óra!

Tervezett befejezés várhatóan 2024. november vége.

Forrás: Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete

A lezárás során a Kazinczy Gimnázium, az Eötvös Park, a Golden Ball Club, valamint a MÁV Eötvös parkkal szembeni kapubehajtója gépjárművel kizárólag az Újlak utca felől érhető el, míg a Révai Gimnázium, a Honvéd liget, a Büntetés-végrehajtási Intézet, Jókai utca, Vasútállomás területe, POSTA, Taxi drosztok, a Vármegyei Önkormányzat, a Városháza valamint a MÁV börtönnel szembeni kapubehajtója gépjárművel kizárólag a Révai út - Városház tér irányából lesz megközelíthető autóval!

Az ívkorrekció során új nyomvonalon lesz a Révai út érinett szakasza, megújul a közvilágítás, új parkolóhelyek épülnek, kialakítanak két új gyalogátkelőhelyet, ezzel együtt megszépül a Révai út utcaképe a felújítandó járdával és zöldterülettel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában