Egymillió találkozás napja - Kara Ákos együtt kereste fel a szavazókat Laczkovits-Takács Tímea alpolgármesterrel

A kampány finisében a képviselők személyesen keresték fel a szavazókat.

Kisalföld.hu

Tálas Imre, Laczkovits-Takács Tímea, Kara Ákos, Harcsa Szabolcs és Joó Eszter - Fotó: Csapó Balázs

Az Egymillió találkozás napja alkalmával Győr-Ménfőcsanakon Kara Ákos országgyűlési képviselő együtt kereste fel a szavazókat Laczkovits-Takács Tímeával, a körzet önkormányzati képviselőjével, alpolgármesterrel. Először Tálos Imrével találkoztak, majd Harcsa Szabolccsal és Joó Eszterrel, mindannyian a támogatásukról biztosították a képviselőket. - Ahogy az elmúlt hetekben, a kampány finisében, az Egymillió találkozás napján is az a célunk, hogy minél több emberrel tudjunk beszélgetni, minél több itt élőt meg tudjunk szólaltatni - mondta el Ménfőcsanakon Kara Ákos. Hozzátette, hogy a körzetnek van egy kiváló vezetője, Laczkovits-Takács Tímea - bízik benne, hogy a munkáját ezután is folytatni tudja alpolgármesterként is. Kara Ákos kifejtette, hogy a Ménfőcsanakon élők biztosak lehetnek abban, a Fideszes többségű városvezetés tovább fejleszti majd a városrészt a következő években. Európában pedig az a fontos, hogy béke ne legyen, ne háború.

Fotó: Csapó Balázs

Laczkovits-Takács Tímea a látogatások alkalmával elmondta, hogy Ménfőcsanakon él, bármikor elérhető, a ménfőcsanakiak érdekét képviseli. Eddig mindig szívesen fogadták ötleteit, munkáját, reméli, hogy az elvégzett munkának meglesz az eredménye, és ez majd vasárnap a szavazatokban is tükröződik. 

Fotó: Csapó Balázs

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában