Bűnügy

2024.07.03. 13:29

Péri autófeltörőt fogott el a rendőrség

Az autóból mobiltelefont, akkumulátort, szerszámkészletet és egyéb tárgyakat vitt el a tolvaj.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

Egy Audi A4-es tulajdonosa azzal szembesült 2024. március 11-e délelőttjén, hogy valaki betörte Péren, a Fehérvári úton parkoló gépjárművének ablakát, és abból mobiltelefont, akkumulátort, szerszámkészletet és egyéb tárgyakat vitt el.

A győri rendőrök dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. Az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként rövid időn belül azonosítottak egy 29 éves férfit, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, és részletes beismerő vallomást tett. A lakásában tartott kutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott értékeket, amelyeket visszaadtak a sértettnek - számolt be az esetről weboldalán a rendőrség.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában