Súlyos testi sértés a vád

9 órája

Csavarhúzóval szúrta meg a buszsofőrt

A Komáromi Járási Ügyészség ismét indítványozta egy férfi letartóztatásának meghosszabbítását felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és a súlyos testi sértés kísérlete miatt. A férfi csavarhúzóval támadt a buszsofőrre.

Kisalföld.hu

Fotó: Shutterstock

A csavarhúzóval sofőrre támadt férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a nyomozási bíró idén június 17-én rendelte el a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében, és a bizonyítás veszélyeztetésének gyanúja miatt. A határidőt október 17-ig hosszabbították meg az ügyészség indítványára újabb két hónappal, azaz december 17-ig.

 Az indítvány szerint a férfi idén június 15-én a vérteskethelyi buszmegállóban felszállt a menetrend szerint közlekedő távolsági autóbuszra. A férfit az autóbusz vezetője felszólította, hogy szálljon le a buszról, mert nem fogja elvinni, mivel egy hónappal ezelőtt élet elleni cselekmény elkövetésével fenyegette meg.

Ezután az elkövető újra megfenyegette a sértettet azzal, hogy megszúrja, majd a zsebéből elővett egy csavarhúzót és legalább 5 alkalommal, nagy erővel a sértett felé szúrt. Közülük egy alkalommal eltalálta a sofőrt, amivel nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott a buszsofőrnek. A tette alkalmas lett volna ennél súlyosabb sérülés okozására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában