Női kézilabda

2024.09.17. 11:36

Per Johansson, a Győri Audi ETO KC edzője keményebb játékot vár csapatától

Sok pihenő nem jut a Győri Audi ETO KC női kéziseinek, akik vasárnap délután a német Ludwigsburg otthonában győztek Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, kedden 18 órakor pedig már NB I-es találkozón lépnek pályára az Audi-arénában, ahol a Dunaújváros lesz az ellenfelük. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Fodor Csengéék számára kötelező a győzelem a DKKA ellen.

Fotó: gyorietokc.hu

„Szeretném, ha a hétközi mérkőzéseinken megmutatná a csapat a karakterét, ehhez pedig keményebben kell kijönnünk a pályára, mint tettük azt legutóbb a Békéscsaba elleni első félidőben; összességében annál jobb találkozót várok. Minden együttest tisztelnünk kell, amely ide látogat Győrbe, mert a legtöbbnek az ETO elleni az év legnagyobb meccse, így fontos, hogy végig koncentráltak legyünk” – fogalmazott Per Johansson, a győriek vezetőedzője.

Fodor Csenge így nyilatkozott a várakozásairól: „A Dunaújváros kerete valamilyen szinten átalakult, az edzői stábban is történt változás. Biztos vagyok benne, hogy Gulyás Péter próbál új színt vinni a csapat játékába. Az lesz a legfontosabb, hogy magunkra koncentráljunk. Sok új játékosunk van, úgyhogy nekünk minden meccs nagyon fontos, hogy még jobban összeérjünk, és gyakorolni tudjuk azokat azokat az elemeket, amelyeket szeretnénk. Jó erőpróba lesz ez a találkozó a Vipers előtt.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában