Labdarúgás

Tegnap, 13:20

Bumba, az ETO egyik legjobb játékosa már újra edz

Remek ütemben halad az ETO meghatározó játékosának, Claudiu Bumbának a felépülése, ugyanis kedden visszatérhetett a pályára – számolt be a jó hírről a győriek hivatalos honlapja.

A győriek játékosa (j) több mint egy hónapja sérült meg.

Fotó: eto.hu

Claudiu Bumba a 3. fordulóban lejátszott, MTK elleni hazai mérkőzésen szenvedett bokasérülést, ami után le is kellett cserélni. A tavalyi házi gólkirály hosszabb pihenőre kényszerült, kedden azonban visszatérhetett a pályára, megkezdte a futógyakorlatokat és bízik benne, hogy minél előbb a csapattal készülhet. 
Bumba nem csak a visszatérés miatt lehet boldog, időközben megszületett második kisfia, így legközelebb már kétgyermekes apukaként léphet pályára ETO-mezben. 
„Nagyon boldog vagyok, mert elkezdhettem a komolyabb munkát, egyelőre futással. Nagyon örülök, hogy újra a pályán lehetek és végre azt csinálhatom, amit szeretek: focizhatok. Remélem, hogy hamarosan újra százszázalékos teljesítményt tudok nyújtani. Minden a tervek szerint alakul, ahogy mondtam, jól érzem magam, a gyógyulás útján vagyok és szépen építem fel újra magamat és a teljesítményemet. Remélem, nemsokára újra a csapattal lehetek” – nyilatkozta a futballista, aki azonban azt nem tudta megmondani, hogy mikor léphet pályára mérkőzésen is. 
„Sajnos nem vagyok jós, úgyhogy pontosan nem tudom. Az orvosi stábbal közösen döntve megvárjuk, amíg a lábam teljesen egészséges lesz, nem kockáztatjuk az esetleges újabb sérülést” – mondta Bumba, aki újabb gyermeke érkezése kapcsán hozzáfűzte: 
„Csodálatos, mindenkinek ajánlanám, mert a világ legjobb érzése. Értük érdemes élni és dolgozni!” 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában