Labdarúgás

2024.09.14. 19:06

Magyar Kupa – Tizenegyesekkel jutott tovább a Credobus Mosonmagyaróvár – galéria

A hosszabbítás vége előtt nem sokkal egyenlítettek a mosonmagyaróváriak, akik aztán 11-esekkel győzték le a Budaörsöt.

Kisalföld.hu

Nagy csatát vívott egymással a két csapat.

Fotó: Kerekes István

Credobus Mosonmagyaróvár–Budaörs 2–2 (0–0) – tizenegyesekkel: 5–4

Mosonmagyaróvár, 100 néző. V.: Juhász.

Mosonmagyaróvár: Molnár – Simita (Monda, 105.), Czingráber, Pap (Illés, 82.), Sipos (Mayer J., 105.), Buglyó (Oláh, 82.), Kövesdi (Mayer M., 105.), Gáncs, Deák, Pongrácz, Lasz. Edző: Weitner Ádám.

Budaörs: Kunsági - Petneházi, Lami, Szamosi, Jász (Fiedler, 109.), Lakatos (Németh K., 73.), Szécsi, Szedlár, Schmidtka, Sajbán, Váradi (Balajti, 81.). Edző: Bognár György.

Gsz.: Czingráber (64.), Lasz (120.), ill. Szedlár (49.), Schmidtka (105.).

49. p: Szedlák bal oldali támadás után 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt. 0–1. 64. p: Jobb oldali szöglet után Czingráber 6 méterről fejelt a hálóba. 1–1. 105. p: Schmidtka 12 méterről lőtt a hálóba. 1–2. 120. p: Lasz egy kapu előtti kavarodás után 5 méterről talált a kapuba. 2–2.

 

Az első félidő jó iramú játékot hozott, a hazaiak támadtak többet, de a helyzeteik kimaradtak. Szünet után kiegyenlített lett a mérkőzés és a rendes játékidő döntetlennel végződött. A hosszabbításban mindkét csapat lőtt egy-egy gólt, így következtek a tizenegyesek. Hazai oldalon Pongrácz, Illés, Deák, Oláh Czingráber nem hibázott, a túloldalon viszont csak négyen lőtték be a tizenegyest: Sajbán, Petneházi, Szedlár és Balajti.

Weitner Ádám: – Számtalanszor lezárhattuk volna a mérkőzést, de nem tettük. A szívünknek és az akaratunknak köszönhetjük a továbbjutásunkat.

Bognár György: – Kiegyenlített mérkőzésen az a csapat nyert, amelyik jobban kihasználta a tizenegyeseit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában