Ismeretterjesztés

Tegnap, 12:36

Kezdődik a Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróváron – Elsőként a rovarinváziókról hallhatunk előadást

Mosonmagyaróvár önkormányzata, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kara, valamint a Kisalföld Szerkesztősége a 2024/2025-ös szemeszterben a XIV. Mosonmagyaróvári Nyugdíjas Egyetem előadásait élő és online előadás formájában szervezik meg.

Kisalföld.hu

Csütörtökön várják az első előadásra az érdeklődő nyugdíjasokat.

Fotó: Kerekes István

Az élő előadások a meghirdetett időpontokban és helyszínen lesznek megtekinthetők, az online előadások pedig a Nyugdíjas Egyetem, Mosonmagyaróvár Facebook oldalon, a város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) valamint a Mosonmagyaróvári Városi Televízió műsorán. Az információkat napilapunkban és  honlapunkon is kereshetik az érdeklődők. Jelentkezési lap a Polgármesteri Hivatal portáján kérhető, illetve a város honlapjáról letölthető. A kitöltött, aláírt jelentkezési lapot a Polgármesteri Hivatal portáján lehet leadni , vagy postai úton a Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. címre megküldeni. Az előadással kapcsolatban a nyugdíjas korosztály számára online játékot is hirdetnek a szervezők.

Az első előadást Prof. dr. Kontschán Jenő, a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar  kutatóprofesszora – az előző tanév legnépszerűbb előadója – tartja csütörtökön fél 4-től az óvári kar Phare-épületében Rovarinváziók Magyarországon címmel. 

A Nyugdíjas Egyetem első előadása
A Nyugdíjas Egyetem első előadása

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában