Labdarúgó NB II

6 órája

Gyirmóti cél: feltörni a csabai reteszt

A Merkantil Bank Liga, NB II 7. fordulójában vasárnap délután a Gyirmót a viharsarki lila-fehéreket fogadja.

Kisalföld.hu

Gyirmót FC Győr– Békéscsaba 
Alcufer Stadion, 17.00. V.: Gaál. 
A magyar válogatott mérkőzései miatti bajnoki szünetben a MOL Magyar Kupában várt fontos feladat a gyirmóti csapatra, amely a BKV Előre otthonában harcolta ki a továbbjutást. 
Tamási Zsolt, a Gyirmót vezetőedzője: 

Az első hat fordulóban négyszer játszottunk idegenben, kétszer pedig hazai pályán, amivel lezárult a bajnokság első szakasza. A szentlőrinci meccs után voltam rendkívül csalódott és elégedetlen, hiszen a történtek ismeretében nagy lehetőséget szalasztottunk el. Mindezeket azonban lezártuk, magunk mögött hagytuk, és minden erőnkkel arra készülünk, hogy ezek után sikeresek legyünk. A kupatovábbjutás után a megszokott heti ritmusban készültünk a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésre. Ellenfelünk jól kezdte a bajnokságot, masszív csapat benyomását keltik, nagyon nehéz a védelmüket feltörni, de arra törekszünk, hogy megtaláljuk a győzelemhez vezető utat. Játékosaink szerencsére egészségesek, jó a hangulat az öltözőben, bízunk benne, hogy közönségünk előtt megszerezzük a három bajnoki pontot.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában