ETO: az első győzelemért a Paks ellen

3 órája

Borbély Balázs: Győztes mentalitással fogunk pályára lépni

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a még nyeretlen ETO a minden csapatra veszélyes Paksot látja vendégül vasárnap este. Győri szempontból fontos lenne az első győzelem megszerzése.

Kisalföld.hu

Az ETO gólokkal és továbbjutással hangolt Putnokon a Paks elleni mérkőzésre. Fotó: eto.hu

ETO FC Győr–Paksi FC 
ETO Park, vasárnap, 19.00.

Az ETO a legutóbbi NB I-es fordulóban Diósgyőrben megszerezte idei első pontját. Vasárnap valószínű, még a miskolcinál is nehezebb dolga lesz a zöld-fehér csapatnak, ha „pontosan” szeretné elhagyni a pályát, főként, ha hozzátesszük: az első siker megszerzése szinte már létkérdés lenne a folytatást illetően. 

Borbély Balázs, az ETO vezetőedzője:

"Úgy gondolom, megtettünk mindent az elmúlt két-három hétben, hogy jó teljesítményt nyújtsunk a vasárnapi meccsen. Nyilván nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen a Magyar Kupa címvédője és a tavalyi bajnokság ezüstérmese ellen lépünk pályára. Összeszedett társaságról beszélünk, amelyben kevés változás volt a nyáron. Tapasztalt, minőségi játékosok alkotják a keretüket, de mi is sokat fejlődtünk az elmúlt időszakban. Hazai pályán, győztes mentalitással fogunk pályára lépni, bízunk benne, hogy jó eredményt fogunk elérni."

A Diósgyőrben két sárga lappal kiállított Samuel Petrás eltiltása miatt nem védhet a Paks ellen.

Időközben edzésbe állt Claudiu Bumba, az ETO román támadója, aki még augusztus 11-én az MTK ellen szenvedett bokasérülést. A tavalyi házi gólkirály hosszabb pihenőre kényszerült, a héten kedden azonban visszatérhetett a pályára: megkezdte a futógyakorlatokat és bízik benne, hogy minél előbb a csapattal készülhet. 
OTP Bank Liga, 7. forduló, további párosítás: MTK Budapest–Ferencvárosi TC 1-3. Szombat: Zalaegerszegi TE–Kecskeméti TE 14.30, Újpest FC–Diósgyőri VTK 17.00, Nyíregyháza Spartacus FC–Debreceni VSC 19.30. Vasárnap: Puskás Akadémia FC–Fehérvár FC 16.30. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában