Szeptember 24-től

3 órája

Sopront is érinti a vágányzári menetrend

A Ferencváros – Budapest ­ – Kelenföld állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, szeptember 24-től (kedd) szeptember 25-ig (szerda) a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben, egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Kisalföld.hu

Idén júliusban a GYSEV három mesevonatot indít a régió nagyvárosaiból - Sopronból, Győrből és Szombathelyről.

A vágányzár miatt a GYSEV Zrt. területéről induló, vagy oda érkező vonatok közlekedésében is változások lépnek életbe.  Szeptember 24-én a Sopronból 18:21-kor induló IKVA IC Budapest-Kelenföld célállomással közlekedik. Szeptember 25-én a Sopronból 6:22-kor induló SCARBANTIA IC, a Sopronból 8:21-kor induló SOPRONI KÖZGÁZ IC és a Sopronból 10:21-kor induló MAGNET BANK IC Budapest-Kelenföld célállomással közlekedik.

Szeptember 25-én a Sopronba induló TŰZTORONY IC (Kelenföldről indul: 7:29), a Sopronba induló IKVA IC (Kelenföldről indul: 9:29), a Sopronba induló LŐVÉR IC (Kelenföldről indul: 11:29), és a Sopronba induló SCARBANTIA IC (Kelenföldről indul: 13:29) Budapest-Kelenföld kiindulási állomással közlekedik. 

A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás a vasúttársaság honlapján érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában