Tájékoztatás

2024.08.23. 18:04

Hat helyen toboroztak a rendőrök Győr-Moson-Sopronban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói az elmúlt napokban a vármegye hat teleülésén tájékoztatták a határvadász munka iránt érdeklődőket.

Kisalföld.hu

A rendőrség munkatársai augusztus 22-én és augusztus 23-án különböző helyszíneken adtak tájékoztatást a határvadász felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. A toborzók a tájékoztatás mellett szórólapokat is osztottak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. (A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak.)

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással - írta a police.hu.

A toborzást végzők az elkövetkező napokban az alábbi helyeken és időpontokban találkozhatnak:

  • augusztus 24-én, szombaton 10 órától 11 óráig Csornán, a Mártírok terén,
  • augusztus 26-án, hétfőn 10 órától 12 óráig Téten, a Fő úton lévő Pedro Pékség előtt,
  • augusztus 27-én, kedden 14 órától 16 óráig Jánossomorján a vasútállomásnál, 15 órától 16 óráig Ravazdon, az önkormányzat parkolójában, 16 órától 17 óráig Bakonypéterden a Kossuth utcában lévő polgármesteri hivatal mellett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában