Siker

3 órája

Magyar bajnok a Jánossomorja Rascals baseball csapata

Közel három évtizedes pályafutása során másodszor lett magyar bajnok a Jánossomorja Rascals baseball csapata. A softballos lányok is indulnak e címért.

Kisalföld.hu

Magyar bajnok a Jánossomorja Rascals baseball csapata

A Jánossomorja Rascals baseball csapata 27 éves pályafutása során másodízben nyerte el a Magyar Nemzeti Bajnokság első osztályának bajnoki címét – közölte szerkesztőségünkkel Fekete Csaba elnök. 

Az első félév alapszakasza nem sok reménnyel kecsegtette a fekete-narancs színekben szereplő klubbot. A kiesés szélén állva az egyesület Venezuelából igazolt két játékost: Ulacio Roso Ramon Eduardo dobó pozícióban és Marcano Estanga Raul Azdiel elkapó poszton erősítette a csapatot. Ennek köszönhetően sikerült bejutni a bajnokság rájátszásába. 

A szeptemberben kezdődő „Best Of 5” döntősorozat mérkőzéseit a Jánossomorja Rascals az Óbuda Gladiators csapatával játszotta. Az első három forduló megnyerésével a Jánossomorja kiérdemelte a 2024-es Magyar Nemzeti Bajnokság első osztályának bajnoki címét. A döntősorozat MVP játékosa Ulacio Roso Ramon Eduardo lett. 

A következő hetekben a softballos lányokra figyelhetünk, akik a Hungarian Astros csapatával szintén a bajnoki címért szállnak versenybe.

– Aki szeretné kipróbálni ezt a sportágat várjuk jelentkezését a 06-20/500-5301-es telefonszámon – tette hozzá Fekete Csaba. 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában