Női kosárlabda

2 órája

A helytállás ellenére is simán kikapott a Darazsak Sportakadémia

Az újonc hazaiak jól kezdtek, de végül 43 pontos vereséget szenvedtek hazai pályán.

Kisalföld.hu

Darazsak–Szekszárd 53–96 (20–25, 10–25, 14–19, 9–27)

Sopron, NB I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Kapitány, Kovács N., dr. Pogyákunik.

Darazsak: KOVÁCS G. 11/3, Szikszai 1, Gergő, JEVTOVICS 12, Marics 5. Cs.:Toman 7/3, CSAPLÁR-NAGY 9, Sinka-Pálinkás 6, Völgyi 2, Horváth B. Edző: Szrdjan Radulovics.

Szekszárd: Bejedi 2, BOROS 21/15, Holcz 5, WESTBELD 20, Whittle 8/6. Cs.: Mányoky 10/3, SZŰCS 10, Theodoreán 3, BERNÁTH 9/3, Johnson 8. Edző: Magyar Bianka.

Ügyesen, jól kezdve a nyitó negyed derekán elsősorban Kovács és Jevtovics jóvoltából 12–8-ra vezetett a Darazsak Akadémia. Ekkor jött egy Boros vezette 14–2-es vendégroham, a látványos szakaszt öt ponttal nyerte a hat triplát szerző Szekszárd. A második etapban nagy fölényben játszottak a vendégek, és szünetig eldöntötték a találkozót. A harmadik negyedben a hazaiak vezettek néhány tetszetős támadást, egyenrangú ellenfelei voltak riválisuknak, de a biztos szekszárdi győzelmet nem tudták kétségessé tenni.

Szrdjan Radulovics: – Nehéz meccs volt egy erős ellenféllel szemben. Gratulálok nekik, nagyon jól és keményen kosárlabdáztak. Elsősorban az eladott labdákkal, a lepattanóknál voltak gondjaink ezúttal is. Normálisak ezek a hibák ilyen fiatal csapatnál, fejlődési folyamat részében vagyunk. Tudjuk, hol vannak a határaink, a pluszok, a mínuszok. Sok pillanatnak tudok örülni, tudjuk, miben van az erőnk. Napról napra, edzésről edzésre biztos, hogy jobbak leszünk. Gratulálok a lányoknak, az előző mérkőzéshez képest előbbre léptünk, és ez a folyamatos fejlődés a lényeg számomra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában