Újabb BL-ellenfél

2 órája

Férfi kézilabda NB I – Szegeden szerepel az újonc ETO University – videó

Múlt vasárnap hazai pályán a Veszprém, szombaton 15.15 órakor a szintén BL-induló Szeged otthonában lép pályára az ETO University Handball Team. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Dean Bombac nyolc évet játszott Szegeden, most a győriekkel volt csapat ellen lép pályára.

Fotó: Csapó Balázs

A Kilvinger Bálint által vezetett csapat eddig hat mérkőzést játszott a bajnokságban, amelyből újonc létére ötöt megnyert, legutóbb a veszprémiek ellen viszont fejet hajtott. A szegediek a bajnokság legutóbbi fordulójában nagy meglepetésre öt góllal kikaptak a Csurgótól idegenben, majd hét közben hazai környezetben 29-27-es vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában a dán Kolstadtól.

Ennek ellenére a találkozó nagy esélyese a Szeged, mely ellen először lép pályára győri színekben Dean Bombac, aki korábban nyolc évet lehúzott a tiszapartiaknál, és aki így nyilatkozott az esélyekről: „Nincs bennem különösebb érzés, szép emlékeket őrzök Szegedről, de most már a győri klubnak vagyok a tagja, részese vagyok egy nagy projektnek, és azon dogozunk, hogy közelítsünk a Veszprém és a Szeged szintje felé. Nyilván ez nem egyszerű, mert ez a két csapat más szintet képvisel, és biztos vagyok benne, hogy a két vereség után most otthonukban javítani akarnak. Nekünk úgy kell játszani, mint a bajnokság elején, és nyerni a számunkra kulcsfontosságú meccseket.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában