Keresik

2 órája

Eltűnt egy 29 éves rábapordányi férfi

Lakhelyéről távozott ismeretlen helyre.

Kisalföld.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Viacheslav Rubel

A Csornai Rendőrkapitányság eljárást folytat Nagy Róbert eltűnése ügyében.

A fiatal férfi október 21-én, az esti órákban rábapordányi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról, és ismeretlen helyen tartózkodik.

Nagy Róbert körülbelül 170 cm magas, normál, hastájékon teltebb testalkatú. Haja nagyon rövid, barna színű, elöl kopaszodó. Szemüveget visel.

Eltűnésekor viselt ruházata: fekete melegítő nadrág, fekete cipőt, szürke kapucnis pulóver. Fekete hátizsákot és fekete baseball sapkát viselt.

Fotóját weboldalán tette közzé a rendőrség >>

A 29 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Csornai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában