Megyei foci

1 órája

Pannonhalma új műfüves pályával gazdagodott - képgalériával

Új műfüves pályát avattak Pannonhalmán.

Füredi Richárd sportköri elnök, Bolla Péter a vármegyei igazgatóság társadalmi elnöke, Vas Gábor polgármester, Baki Balázs és Horváth László vármegyei igazgató az átadáson.

Fotó: Molcsányi Máté

A kézilabda-pálya méretű játéktér az MLSZ tao-s támogatásából 25,45 millió forint felhasználásával készült el. Közel száz utánpótlás-játékos edzéslehetőségét segíti, teszi lehetővé. 
„Az elkészült pálya nagy segítség egyesületünknek. Utánpótlás-játékosaink, edzőink munkájában, felkészülésében kiemelt jelentőségű létesítménnyel bővült a sporttelepünk. Köszönjük az MLSZ-nek a lehetőséget a megvalósításához” – emelte ki az átadón Füredi Richárd, elnök.

"Köszönjük a vármegyei igazgatóság segítségét, amivel a pannonhalmi egyesület és sportélet részére lehetőséget biztosított a pályaépítéshez"  – fogalmazott Vas Gábor, polgármester. 

Horváth László, az MLSZ Győr-Moson-Sopron vármegyei igazgatóság vezetője kiemelte, az MLSZ tao-támogatási rendszere tette lehetővé a fejlesztést, és a további beruházásokat is támogatják, amennyiben lehetőségeink engedik. 

Az átadón Bolla Péter, az igazgatóság társadalmi elnöke elmondta, mindig nagy örömmel vesz részt olyan létesítmény avatásán, amely a helyi gyermekek kulturált sportolását szolgálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában