Labdarúgás

2024.09.01. 19:24

NB II foci - Vereséget szenvedett a motiválatlan Gyirmót

A javítás reményében utazott a Gyirmót Szentlőrincre, ugyanis az elmúlt játéknapon Kazincbarcikán megszakadt a négy fordulón keresztül tartó veretlenségi sorozata.

Kisalföld.hu

NB II, Merkantil Bank Liga

Szentlőrinc-Gyirmót FC Győr 2–0 (0–0)
Szentlőrinc, 600 néző. V.: Farkas.
Szentlőrinc: Gyurján – Szekszárdi T., Szekszárdi M., Dinnyés, Pap. (Stifter, 62.) – Medgyesi (Hleba, 90+1.) - Rab, Kesztyűs, Hajdú R. (Kiss-Szemán, 90+1.), Nagy R. (Bőle, 60.) - Tóth-Gábor.  Vezetőedző: Waltner Róbert.
Gyirmót: Hársfalvi – Szegi (Lányi, 67.), Hudák D., Csörgő V. (Miknyóczki, 56.), Helembai –  Hudák M. - Horváth R. (Adamcsek. 60.), Hajdú Á., Madarász M. (Kovács D., 67.), Ugrai –  Piscsur.. Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Gsz.: Szekszárdi T. (72.), Hleba (90+7.).
Kiállítva: Kesztyűs (9.).

9.perc: A középen lendületesen előretörő gyirmóti Madarászt üldözője, Kesztyűs hátulról buktatta, így a hazai játékost a játékvezető jogosan kiállította.
73. perc: Stifter bal oldali beadása után a középen érkező Szekszárdi T. 8 m-ről a kapu bal oldalába fejelt. 1-0.
95. perc: Bőle L. buktatásáért megítélt 20 m-es szabadrúgásból, a bal összekötő helyétől Hleba T. jobbal a jobb felső sarokba lőtt. 2-0.

A javítás reményében utazott a Gyirmót Szentlőrincre, ugyanis az elmúlt játéknapon Kazincbarcikán megszakadt a négy fordulón keresztül tartó veretlenségi sorozata.

Az újonc Szentlőrinc aztán a találkozó nagy részében motiváltabbnak tűnt, amivel szemben a gyirmóti csapatnak csak pillanatnyi fellángolásai voltak. Mi több, nyolcvan percig hátrányban is eltüntették a sárga mezesek emberelőnyét, így megérdemelt sikerükkel tovább őrizhetik a listavezetői pozíciót.

Waltner Róbert: - Szinte végig emberhátrányban játszottunk, de szerencsére ez nem látszott meg a játékunkon. Fegyelmezetten és magabiztosan védekeztünk, szép támadásokat vezettünk. Maximálisan kivette a részét mindenki a győzelemből, büszke vagyok a csapatunkra. Ezt a győzelmet kapusedzőnknek ajánljuk.

Tamási Zsolt: - Ránk nézve hízelgő az eredmény, hiszen a hosszabbítással együtt több, mint kilencven percet emberelőnyben játszottunk, s ez alatt az idő alatt két  helyzetet tudott kidolgozni csapatunk. Óriási csalódás a nyújtott játék egyénileg és csapat szinten egyaránt. El kell gondolkodnom sok mindenen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában