Még lehet szavazni!

2024.09.15. 14:00

Tündérszépek 2024 – a győri Algács Lia szeretné elérni az álmait – fotók

Célegyenesébe érkezett a Tündérszépek 2024 versenye. Az országos döntőt szeptember 29-én, vasárnap rendezik meg a fővárosban. Magyar Dóra Sopronból, Algács Lia pedig Győrből képviseli vármegyénket a 22 legszebb lány között. Tündérszépek 2024 – hamarosan itt a döntő pillanata.

Kisalföld.hu

Lia kiskora óta vesz részt különböző szépségversenyeken, a győri lány nyolc évig szertornázott, élsportolóként, számtalan versenyen vett már részt Európában. A Tündérszépek szépségversenyre is örömmel nevezett. A jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel, szeretné, hogyha sikeres lenne ezen a téren. Mint mondja: dédelgetett álom számára ez a jövőkép, amiért megpróbál minél többet tenni.

Tündérszépek 2024 – Algács Lia Győrből jelentkezett a szépségversenyre, érte is szoríthatunk hamarosan a döntőben.
Tündérszépek 2024 – Algács Lia Győrből jelentkezett a szépségversenyre, érte is szoríthatunk hamarosan a döntőben.

A soproni Magyar Dóra szintén régóta érdekli a modellkedés világa, hat éve követi nyomon a különböző szépségversenyeket az országban, köztük a Tündérszépeket is. A fiatal lány 22 éves, szeretné, hogy beinduljon karrierje a modellkedés világában. Emellett örömmel venne részt reklám és termékfotózásokon is.

Tündérszépek 2024 – Lia szeretné elérni az álmait

A napokban tizenkét kérdést tettünk fel a Tündérszépek vármegyei versenyzőinek, hogy olvasóink is jobban megismerhessék őket. Nem csak a kedvenc idézetükre voltunk kíváncsiak, hanem arra is, hogy miként képzelik el életük egy tökéletes napját, milyen tulajdonságukat cserélnék le azonnal, vagy hogy mi a legfontosabb számukra az életben. Őszintén mesélték el lapunknak, hogy miért a leghálásabbak az életben, osztották meg véleményüket arról, hogy melyik hely jelenti számukra a legnagyobb nyugalmat. Elárulták azt is, hogy kire a legbüszkébbek, és hogy mi életük legfőbb vágya.

Algács Lia, Győr, 18 éves

Mi a kedvenc idézeted? 

– „Sosincs olyan vég ami ne jelentené valami új kezdetét”.

Mi az, ami mindig felvidít? 

– Elsősorban a családommal, és a barátaimmal töltött idő.

Melyik a kedvenc évszakod és miért? 

– A kedvenc évszakom a nyár, mivel a napsütéstől, a jó időtől mindig jó kedvre tudok derülni. 

Milyen számodra egy tökéletes nap? 

– Számomra egy tökéletes nap olyan, amiben tudok rendszerességet tartani. Követni tudok egy rutint. Egészséges ételek, meditáció, munka, család, és szórakozás. Ha ezt meg tudom tartani, az már fél siker a tökéletes napom felé. 

Miért vagy a leghálásabb az életben? 

– Az egészségemért és a családomért. 

Milyen tulajdonságod cserélnéd le? 

– Ami egy kicsit néha aggasztó lehet, az a makacsságom. Hogyha valamit a fejembe veszek, abból nem engedek. Ez egyébként sokszor pozitív is, de sok élethelyzetben nem. 

Hova utaznál el most azonnal? 

– Spanyolország nekem az a hely, amelyet közel k magamhoz. Oda utaznék.

Milyen különleges képességet szeretnél, ha választhatnál egyet? 

– Mindenképp a láthatatlanságot választanám. Azért, mert azzal tudnék kémkedni! :) 

Melyik hely jelenti számodra a legnagyobb nyugalmat? 

– Egyértelműen az otthonom. Fontos számomra, és szerencsére megadatott, hogy tudjak hová hazamenni. Így nekem ez a legmegnyugtatóbb. 

Mit gondolsz, mi a legfontosabb az életben?

– Az egészség és a család.

Kire vagy a legbüszkébb?

– Anyukámra és apukámra. Azért mert sok mindenen mentek keresztül, itt vannak, helyt állnak az életben.

Mi életed legfőbb vágya?

– Egy nem mindennapi, de átlagos élet. Szeretném elérni az álmaimat!

A huszonkét döntőbe jutott hölgy a döntőig még egyszer versenybe száll egymással az online térben. A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. 

Tündérszépek 2024 – Algács Lia kiskora óta vesz részt különböző szépségversenyeken, a győri lány nyolc évig szertornázott, élsportolóként, számtalan versenyen vett már részt Európában.
Tündérszépek 2024 – Algács Lia kiskora óta vesz részt különböző szépségversenyeken, a győri lány nyolc évig szertornázott, élsportolóként, számtalan versenyen vett már részt Európában. 
Fotó: Csapó Balázs

Az utolsó szavazási szakaszban tehát olvasóink is koronázhatnak. A kisalfold.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán. 

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák vártak. Hamarosan mindketten a fővárosba utaznak, hogy a finálé előtt felkészítő táborban vegyenek részt. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember 29-én, vasárnap rendezik meg Budapesten.

Tündérszépek – Algács Lia a jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel.
Tündérszépek – Algács Lia a jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel.

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában