Női kézilabda

3 órája

Marad az elnök a Győri ETO KC élén

A Győri ETO KC elnökségi ülést tartott, melyen a tagság újabb három évre Görbicz Anitát választotta meg a klub elnökének. Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök tisztségét újabb öt évre szavazták meg.

Kisalföld.hu

Újabb három évre szavaztak bizalmat Görbicz Anitának.

Fotó: gyorietokc.hu

A Győri ETO Kézilabda Club újonnan megválasztott elnökségének tagjai: Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök, Görbicz Anita elnök, Endrődi Péter, a 
Győri ETO Kft. ügyvezetője, Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke és Wieszt Attila, az Endo Plus Service Kft. ügyvezető igazgatója.

Az elnökség az alapszabály értelmében saját tagjai közül kellett, hogy elnököt válasszon, a pozícióra pedig újabb három évre Görbicz Anitát kérte fel.

„Megtisztelő, és hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy újból a klub elnökének választottak, hiszen ez is azt mutatja, hogy jól végezzük a dolgunkat, jó irányba haladunk – mondta Görbicz Anita elnök. – Sok feladat vár még ránk, de nagyon örülök, hogy folytathatom a megkezdett munkát. Akárcsak eddig, a folytatásban is szeretnénk a legjobb teljesítményt nyújtani, és a legjobb eredményeket elérni felnőtt, valamint utánpótlásszinten egyaránt.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában