Három fiúgyermekes apa lesz

3 órája

Videoklippremier és babavárás - Szenzációs hírek Fekete Dávidtól

Két óriási hírt is megosztott szerdán Fekete Dávid, győri énekes. Nemcsak legújabb videóklipjének premierje volt hatalmas bejelentés a közösségi oldalán, hanem az is, hogy párjával első közös gyermeküket várják. Úgy tudni a volt Megasztáros ikerfiai öcsit kapnak hamarosan.

Kisalföld.hu

Babavárás és új videóklip - számos újdonság Fekete Dávid győri énekes ügyében. Fotó: Facebook

Megjelent Fekete Dávid győri énekes legújabb videóklipje, melynek új látvány és hangzásvilágával szeretné lenyűgözni rajongóit, a megszokott romatikus dallamok helyett most egy igazán pörgős dallal debütált. De nem csak ezzel csigázta fel rajongóit, ugyanis nagy bejelentést tett szerelmével.

Az új videóklip egyes részeiben leendő gyermeke édesanyja is feltűnik. Fotó: Facebook

Három fiú édesapja lesz

Fekete Dávid 37 éves énekes január óta alkot egy párt Szintiával, akivel hamar összeköltöztek, és 2025 januárban már szülők is lesznek. Ekkorra várják ugyanis első közös gyermeküket. A gólyahírt a Facebookon egy babapocakos fotóval tudatták. A Hot magazinnak a várandósságról és a baba neméről is beszámoltak.

Még tart a bírósági ügye

Mint ismert, a Megasztár negyedik szériájának második helyezettjével szemben egy per is folyamatban van: azzal vádolják, hogy 2017-2021 között 322 millió forintos csalást követett el. Ugyanis autós kereskedéséhez ismerősöktől és a banktó kért kölcsön, de a vád szerint nem fizette vissza azokat. A legutóbbi tárgyalás év elején volt a Győri Járásbíróságon. Akkor feljelentőket hallgatott meg a bíróság, ahol Fekete Dávid kérdéseket tehetett fel nekik.

Már szabadon mozoghat a bűnügyi felügyeletben

Az énekes 2021-es letartóztatását követően 14 hónapot töltött börtönben, 2022 júniusa óta pedig házi őrizetben telnek a napjai Győrben. Ugyan azóta már lazítottak a kényszerintézkedésen és szabadon mozoghat az országban. Munka és zenei karrierje újraindításában nagy könnyítés volt a győri énekesnek. Illetve szerelmével is még jobban el tudta mélyíteni kapcsolatát, amelynek rövid időn belül meg is lett a gyümölcse.

Fekete Dávid bízik abban, hogy a csalásos ügye is pozitív kimenetellel zárul. Fotó: Facebook

Íme a klipp:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában