Bulvár-celeb

2 órája

„Ez az alja!” – Berki Krisztián édesanyja tombol a fia sírját megyalázók miatt (videó)

A két évvel ezelőtt elhunyt híresség nyughelye fölé egy gyönyörű síremléket emeltek a Farkasréti temetőben. Arra azonban senki sem számított, ami néhány nappal ezelőtt történt.

MW

Berki Krisztián

Forrás: tv2

Berki Krisztián édesanyja tajtékozva őrjöng, ami nem meglepő, hiszen durván meggyalázták a fia sírját: rátettek egy vasalót az egykori Fradi-vezér síremlékére. 

A gusztustalan tettel valószínűleg arra utaltak, hogy Berki Krisztián korábban többször is a herevasalásával borzolta a kedélyeket. 

A Tények Plusz műsorának megszólalt az édesanyja, aki nincs jól, és nem csak a most történt szörnyűség miatt.

Berki Krisztián édesanyjával, Júliával
Forrás: tv2

„Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál!” – mondta Mayer Júlia.

„Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni! Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Lehet, hogy jót is röhögött magában” – fakadt ki az összetört édesanya.

Hogy mit mondott a szakember a gyalázatos tett pszichológiai hátteréről, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!