Labdarúgás

2 órája

Márton vezérletével csornai góleső Győrújfalun

Kisalföld.hu

A vármegyei I. osztály 6. fordulójából pótolt mérkőzés:

Győrújfalu SE – Csornai SE 2-10 (0-5)

Győrújfalu: 110 néző. V.: Varga D.

Győrújfalu: Huszár M. – Kovács D. (Bartalos 77), Varga M., Szekeres K., Balogh M. – Pusztai G. (Nagy M. sz) – Kutich P. (Dittrich 66), Jaczkó, Tóth H. (Varga S. 66), Takács J. – Takács M.

Vezetőedző: Berta József.

Csorna: Kantó (Váczi 56) –Molnár M. (Nagy Á. 56), Szabó Z., Nagy K. (Benszki 83), Szőke M. – Ignácz, Tóth A., Kovács P., Füzi Á. – Márton A. (Benszki 77), Németh B. (Horváth N. 83)

Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerző: Füzi Á. (0-1) a 4., Márton A. (0-2) a 24., Ignác M. (0-3) a 26., Szőke M. (0-4) a 30., Németh B. (0-5) a 39., Márton A. (0-6) az 53., Márton A. (0-7) az 55., Takács M. (1-7) a 66., Márton A. (1-8) a 71,, Németh B. (1-9) a 75., Szekeres (2-9) a 85, Horváth N. (2-10) a 90. percben.

4. perc: Márton A. jobb oldali szabadrúgása után a jó ütemben érkező Füzi Á. 8 méterről a kapu bal oldalába fejelt (0-1).

24. perc: A hazai védőkről lecsorgó labda a baloldalon érkező Márton A. elé került, aki 12 méterről ballal a bal alsó sarokba lőtt (0-2).

26. perc: Ignácz M. lőtt jobbal 20 méterről, a védőkön megpattanó labda a jobbra mozduló Huszár mellett a kapu közepébe perdült (0-3).

30. perc: A hazai kapu előtti kavarodás után Szőke M. eszmélt a leggyorsabban, és 6 méterről a bal alsó sarokba lőtt (0-4).

39. perc: Füzi adott remek labdát a bal oldalról A középen kilépő Németh B. elé, aki az átvételt követően 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt (0-5).

53. perc: Bal oldali akció végén a felperdülő labda a középen érkező Márton A. elé került, aki 4 méterről lőtt a kapu közepébe (0-6).

56. perc: Ismét Márton A. érkezett jókor a kapu elé, majd 6 méterről jobbal a kapu jobb oldaléba lőtt (0-7)

66. perc: Takács M. lépett ki a jobb összekötő helyénél, majd jobbal 23 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-7).

71. perc: Márton A. kapott jó labdát, majd jobbal 6 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-8).

75. perc: Ignácz jobb oldali beadása után a középen lendületből érkező Németh B. lőtt a bal alsó sarokba (1-9).

85. perc A balösszekötő helyénél felzárkózó Szekeres K. 15 méterről, jobbal laposan a jobb alsó sarokba lőtt (2-9).

90. perc: Huszár M. védése után a kipattanó labda Horváth N. elé került, aki 6 méterről a bal sarokba lőtt (2-10).

Nincs irigylésre méltó helyzetben a sereghajtó Győrújfalu SE, ami a létesítményében elszenvedett korábbi villámcsapás okozta károk miatt csak kedden tudta fogadni a tabellán ötödik helyet elfoglaló Csornai SE együttesét. Már a találkozó elején próbálta nyomatékosítani esélyességét a vendég együttes, aminek eredményeként sikerült is megszerezniük a vezetést egy jobb oldali akciót lezáró fejessel. Továbbra is maradt a csornai fölény, ami félóra elteltével újabb három gólban is megmutatkozott, Márton A., Ignác M., majd Szőke M. révén.

Szünet után sem vett vissza lendületéből a vendégcsapat, ami rövid időn belüli újabb kettő Márton A. gólban mutatkozott meg. A hazaiak szépítő találatára bő egy órát kellett várni, amikor Takács M. volt eredményes, de kis idő múlva Márton A.-nak, majd Németh B.-nek erre is volt válasza. Az utolsó percekben Szekeres K. is kozmetikázott az eredményen.

Jók: Huszár M., Jaczkó, Takács M., ill. mindenki.

Berta József: - A védekezésünket kell rendbe tenni, mert a kapott gólok fele elkerülhető lett volna. Mindezek ellenére látok javulást a játékunkban.

Horváth Rudolf: - Az eredmény ellenére egy lelkes, fejlődőképes csapatot ismertünk meg a hazaiakban.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában