Női kézilabda

2024.09.16. 12:35

Góllal debütált a Győri Audi ETO KC fiatalja

A Békéscsaba ellen debütált a Győri Audi ETO KC-ban Keceli-Mészáros Renáta. A 37–26-os hazai győzelemmel véget érő találkozón a zöld-fehéreknél öt fiatal is lehetőséget kapott, köztük a nemrégiben szerződtetett korosztályos válogatott irányító, aki góllal debütált az NB I-ben.

Kisalföld.hu

Keceli-Mészáros Renáta már a felnőttek között is bemutatkozhatott.

Fotó: gyorietokc.hu

"Egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan bekerülök az első csapat keretébe – kezdte a játékos a klub honlapjának adott interjújában. – Persze szerettem volna, és reménykedtem is benne, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerül. Nem vagyok az az izgulós fajta. Örültem, és jó érzés volt látni a lányokat, illetve velük együtt dolgozni."

A játékosra elsősorban az NB I/B-s bajnokságban számítanak, ahova most jutott vissza az együttes. Keceli-Mészáros a hétvégén ott is remekelt, 10 gólt lőtt az FTC U20-nak, ezzel együtt Kun Attila tanítványai három góllal kikaptak.

Hogy milyen érzés együtt dolgozni Per Johanssonnal és a többiekkel, arról így nyilatkozott a játékos: "Per és a lányok is nagyon kedvesek, segítőkészek, így felszabadultan dolgozhattam és játszhattam. Nagy meglepetés volt, mikor az edző szólt, hogy készülődjek a meccsre. Izgatottam vártam, hogy pályára léphessek ennyi ember előtt. A kispadon ülők és a pályán lévők is folyamatosan segítettek, támogattak, így könnyedén léptem pályára. Ráadásul az első gólt is sikerült megszerezni. Fantasztikus érzés volt. Sokan gratuláltak, és velem együtt örültek, ami nagyon jólesett."

A céljairól a következőket mondta a 2006-os születésű kézilabdázó: "Az NB I/B-ben és az ifiben is szeretnék meghatározó játékos lenni, minél több meccset megnyerni. Az NB I-ben pedig remélem, lesz még lehetőségem játszani, és többet megmutatni magamból."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában