Női kézilabda

2023.12.29. 12:13

NB I – Sikerrel zárná az évet a Motherson Mosonmagyaróvár – videó

A listavezető Motherson Mosonmagyaróvár szombaton 17 órakor a 11. MTK otthonában zárja a 2023-as esztendőt.

Kisalföld.hu

Két pontért utazik a fővárosba a mosonmagyaróvári együttes.

Fotó: mkcse.hu

A Mosonmagyaróvár karácsony előtt a NEKA elleni 37–29-es sikerrel jutott a legjobb nyolc közé, most a bajnokságban is sikerrel venné az esztendő utolsó akadályát.

 

Az MTK-nál az elmúlt időszakban több változás is történt a játékoskeretben. Juhász Eszter és Szabó Kitti távozott, de érkezett a Ferencvárostól kölcsönbe Papp Dorka és a korábban Dunaújvárosában is megfordult beállós, a német Saskia Weisheitel.

„A változás előnyére válhat az MTK-nak, pozitív irányba lendítheti a játékot és a csapatmorált is – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. – Nem tudjuk, hogy szombati ellenfelünk, hogy halad az új játékosok beépítésével, de az biztos, hogy az MTK sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat. Jó játékosokból álló csapat, ahol a tapasztalat, a fiatalság és a lendület is megvan. Mi tesszük a dolgunkat, már karácsony utolsó napja is edzéssel telt. Szeretnénk győzelemmel zárni az évet, és ahhoz, hogy ezt elérjük, szükség van a munkára, hiszen hat hétig nem voltunk együtt. Próbáljuk pótolni a kimaradt dolgokat, javítani a hiányosságainkat.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában