Labdarúgó NB III

2023.10.22. 16:18

A hosszabbításban veszített pontokat az ETO Akadémia

Az NB III Északnyugati csoportjának 12. fordulójában az ETO Akadémia két góllal vezetett, ám a vendégek a hosszabbításban egyenlíteni tudtak.

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

ETO Akadémia – Puskás Akadémia II 2-2 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Nyekita.

ETO Akadémia: Sebők – Buna, Csáki, Óvári, Tamás K., Kiss M., Bakó (Nagy D., 87.), Herczeg, Mitring, Bánáti (Hamed, 46., Varga, 65.), Moharos (Nazarov, 87.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Puskás Akadémia II: Gazdag – Mezghrani, Umathum, Juricic (Markgráf, 79.), Janyickij, Vékony Yablonskyi (46.), Demeter, Makara, Vajda, Dusinszki, Pyshchur. Vezetőedző: Vanczák Vilmos.

Gsz.: Bakó (65’), Moharos (74’) ill. Magasföldi (90’), Yablonskyi (92’).

Már az első félidő is jó iramban telt, a két akadémiai csapat nagy lendülettel vetette bele magát a meccsbe, ám ekkor gól még nem született. A második játékrészben az ETO Akadémiának sikerült a maga javára fordítani a mérkőzést, a 65. percben egy felívelést Bakó remekül vett át, kapura fordult, majd a hálóba lőtt 1-0. A 74. percben szép támadást vezettek a bal oldalon, aminek a végén Moharos kapott labdát a tizenhatoson belül, és kilőtte a hosszút. 2-0. A hajrában felzárkózott, majd egyenlített a Puskás. Előbb a 90. percben Magasföldi passzolt a hálóba egy szélről jövő labdát (2-1), majd két perccel később Yablonskyi egyenlített 2-2.

A második félidőben pályára lépett a felnőttcsapat sérülésből visszatérő játékosa, Yasin Hamed, aki a szakmai stáb döntése értelmében 21 percnyi játéklehetőséget kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában