Torna

2023.09.13. 13:51

A győri Mészáros Krisztoferék a budapesti csapatbajnokságon szerepelnek hétvégén.

Fontos és rangos versenyre készülnek a tornászok. Az előttünk álló hétvégén megrendezik a szuper csapatbajnokság zárófordulóját, emellett országos bajnokokat is avatnak a fővárosban a Központi Tornacsarnokban.

Kisalföld.hu

Mészáros Krisztoferék a hétvégén a fővárosban versenyeznek.

Fotó: MATSZ/Freschli József

A mezőnyben a Győri AC versenyzői közül többen ott lesznek, így Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Molnár Botond és Kardos Botond is a szerekhez áll.

A legjobbak az olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülnek. Nekik a csapathirdetés előtt ez lesz az utolsó megmérettetés.

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) információi szerint a szuper csb-n a korábbi évekhez hasonlóan a felnőttek mellett utánpótlás korosztályú versenyzőnek is kell lennie az indulók között.

A Központi Tornacsarnokban a szombati nap folyamán megrendezik az egyéni összetett versenyt és a csapatbajnokságot, vasárnap pedig a szerenkénti döntők lesznek.

A program – Szombat, 10.30–12.15 óra: férfi szuper csapatbajnokság és összetett ob, amely egyben selejtező a vasárnapi szerenkénti döntőkre. 14–16.30 óra: női szuper csapatbajnokság és összetett ob, amely egyben selejtező a vasárnapi szerenkénti döntőkre. Vasárnap, 10.30–12.30 óra: férfi és női szerenkénti döntők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában