Labdarúgás NB III

2022.08.23. 07:35

Apa után fia is az ETO kapujában

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia csapata a legutóbbi fordulóban a Kelent fogadta. Akárcsak előtte a szerdai MOL Fehérvár II elleni összecsapáson, egy tizenhét esztendős fiatalember állt a győri kapuban: Sebők Martin a felnőttbajnokságban a múlt héten debütált. 

Papp Győző

– Nagyon boldog vagyok, hogy be tudtam mutatkozni az ETO NB III-as csapatában szerdán a Fehérvár ellen, majd most hétvégén rögtön még egy mérkőzésen pályára tudtam lépni. Sajnos mind a két meccs egyformán alakult, nagyon sok helyzetünk volt, de ezeket nem használtuk ki, ezért meg kellett elégednünk mindkét találkozón a döntetlennel. Nagyon élveztem mind a két bajnokit, remélem, még sok lehetőségem lesz bizonyítani – nyilatkozta Sebők Martin a klub internetes oldalán. 

Sebők Martin. Fotó: eto.hu
 


Ha valakinek ismerős lenne a név és a poszt, az ezúttal nem a véletlen műve. A fiatalember édesapja ugyanis Sebők Zsolt, aki 2000 és 2004 között az ETO kapusa volt, jelenleg pedig a zöld-fehérek első csapatának kapusedzője. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában