Kényelmes kirándulás

2024.07.09. 07:01

Egyre népszerűbb a városnéző kisvonat Sopronban

Itt a nyári szünet, ilyenkor érkezik a legtöbb turista Sopronba. Ebben az időszakban a városnéző kisvonatok is gyakrabban közlekednek.

Bódvai Ildikó

A Fő térről naponta több városnéző program indul a kisvonattal.

A Fő térről naponta több alkalommal, kétféle városnéző programot indítanak, amikre a privát vendégeinkkel is érdemes jelentkezni. A túra során részletes és átfogó képet adnak Sopronról és további ötleteket a felkeresendő nevezetességekről. A belvárostól távolabbi, gyalog nem bejárható helyszíneket is bemutatják. 

A kisgyermekes családok körében kifejezetten népszerű a városnéző kisvonat.

 

A körutazás időtartama hozzávetőlegesen egy óra. Az idősebbek és a kisgyermekes családok azért kedvelik, mert gyaloglás nélkül, kényelmes tempóban ismerhetik meg a nevezetességeket, miközben a panorámás, nyitott kocsikból nézelődhetnek, fotózhatnak és videózhatnak.

A lővereki szállodáktól minden nap 10 órakor indul kisvonat a belvárosba. Az utazás a belvárosban megszakítható és későbbi járattal folytatható. A megállóhelyek és további részletek a https://www.sopronikisvonat.hu/ oldalon találhatók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában