Rangos cím

6 órája

Elismerték Szeles Szabolcs győri alpolgármester munkáját

Kisalföld.hu

Fotó: Mekli Zoltán

Szeles Szabolcs, Győr egyik alpolgármestere vehette át az idén  “ Az év alpolgármestere” díjat. 29. alkalommal került sor a Városi Polgármesterek Randevúja eseményre Karcagon, ahol a rendkívül kitüntető és rangos címet Dukai Miklós,  a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium önkormányzati államtitkára adta át. 

– Ez nem szakmai díj, hanem szavazással dőlt el, így mindenkinek köszönöm, aki voksával támogatott.  Az év alpolgármestere szavazás azt mutatta meg számomra, hogy az az út, amin járok, az a helyes út, és én igyekszem ezzel a bizalommal, felelősséggel élni, bármerre is sodor az élet a jövőben – köszönte meg Szeles Szabolcs az emberek támogatását.

– Az a tény, hogy Győrt kifejezetten stabil gazdasági helyzetben tudjuk átadni néhány hét múlva a következő városvezetésnek, jelentős mértékben alpolgármester úr elhivatott, precíz és felelősségteljes munkájának is köszönhető – szögezte le dr. Dézsi Csaba András polgármester közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában