Álláspont

6 órája

Kérdéseket hagyott hátra – Soproni kollégánk véleménye a nemrég eltűnt fiú ügyéről

Napokkal ezelőtt egy kétségbeesett édesanya végső elkeseredésében az internet népéhez fordult segítségért, hogy megtalálják nyoma vesztett gyermekét.

Papp Fanni

Fotó: Shutterstock

 Az édesanya segítségkérése során beszámolt arról, hogy a 29 éves fia, Dániel busszal tartott hazafelé, de útközben rosszul lett és leszállt. Telefonon tartották vele a kapcsolatot, miközben elindultak érte, azonban a hívás megszakadt, és nem sikerült fiuk nyomára bukkanniuk. Egy szemtanú szerint a láthatóan zavartan viselkedő Dániel előbb egy hídról a vízbe ugrott, majd onnan kimászott, és mindent hátrahagyva, ami nála volt, elindult egy másik irányba. A különös eltűnés sokak figyelmét felkeltette, szinte az egész ország összefogott és szurkolt, hogy megtalálják a férfit. 

Az összetört anya az elmúlt napokban rendszeresen beszámolt arról, hogyan áll éppen a fia keresése. Nagyszabású keresőakcióval próbáltak Dániel nyomára bukkanni. Az akcióban részt vettek fiatalok, idősek, polgárőrök, speciális kutatók, tűzoltók, mentők, egészségügyi dolgozók és civilek is, a szakemberek pedig olyan eszközöket is bevetettek, mint a hőkamera, speciális drónok és nyomkereső kutyák. A több napon keresztül tartó keresés sajnos nem járt sikerrel, de a segítők és a férfi családja egy percig sem adta fel a reményt, hogy Dániel hazatér. 

Minden erőfeszítés ellenére bekövetkezett a szörnyűség, amiről édesanyja a közösségi oldalon számolt be.

 A hét elején bebizonyosodott, Dániel már soha többé nem tér haza, megtalálták a holttestét; minden bizonnyal baleset érhette. A történtekre a családja idővel talán kap válaszokat, de Dániel tragikus története ez idáig csak kérdéseket hagyott maga után. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában