Birtokba vették

3 órája

Új sportpálya Dunakilitin - Több sportot is űzhetnek a diákok - fotó

32 millió forintos önerős beruházásból valósult meg a Dr. Batthyány-Strattmann László Általános Iskola udvari kézilabdapályája. A kivitelező a West-Building Kft. volt Levélről, Domonkos Róbert vezetésével. Az új pálya a korábbi salakos pálya helyén készült, kézilabda, kispályás focilabda és kosárlabda számára teremt lehetőséget.

Kisalföld.hu

A pályát elsőként a tornagyakorlatot bemutató fiúk és lányok vették birtokba, majd a diákok lejátszották első mérkőzésüket az új, rekortánfelületű pályán.

A pálya mérete 20X40 méteres. Az új sportpálya kézilabda, kispályás focilabda és kosárlabda számára teremt lehetőséget Dunakilitin. Felmerült az is, hogy ezen esetleg majd háló beszerzésével és új jelek felfestésével teniszezésre is lesz alkalom.

Az ünnepségen Kovács Andor Tamásné polgármester köszöntője után Réder Tamás, az iskola intézményvezetője kért szót, aki elmondta, hogy nagyon örül az új pályának, és az általa megteremtett új lehetőségnek. Kiemelte még, hogy az önkormányzat és az iskola rendkívül jó kapcsolatot ápol.

Az átadást jelképező szalagot Kovács Andor Tamásné polgármester asszony és Domonkos Róbert ügyvezető vágta át a képviselő-testület tagjai és számos érdeklődő jelenlétében. 

A birtokba adással az új pálya az iskolások és a falubeliek számára is kínál sok-sok lehetőséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában