Nyugdíjasegyetem

2023.08.20. 08:26

Indul az új szemeszter Győrben

Csaknem három éve, hogy a pandémia következtében időlegesen fel kellett függeszteni a Nyugdíjasegyetem rendezvényeit. A programsorozat szeptemberben újra elindul a győri Széchenyi István Egyetemen.

Mohay Gábor

– Intézményünk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás. A város, a térség életének szerves része vagyunk, többek között olyan, a közösséget megszólító és segítő programokkal, mint a Nyugdíjasegyetem. Örömmel jelentem, hogy szeptember negyedikén tizennégy órától újra várjuk az érdeklődőket a megszokott helyszínen, a Győr Városi Egyetemi Csarnokban – kaptuk a tájékoztatást Máté Esztertől, a Széchenyi István Egyetem Szolgáltató Központ és Kollégium vezetőjétől. – Izgalmasnak ígérkező, változatos témákkal készülünk az őszi szemeszter összesen három eseményére. Az első alkalommal a mindig fontos és aktuális közlekedésbiztonságot veszi górcső alá az előadás. A további időpontokat az nye.sze.hu honlapon találhatják meg a kurzust folytatni kívánók, illetve az arra újonnan bejelentkezni szándékozók. 

A győri Nyugdíjasegyetemre regisztrálni az nye.sze.hu oldalán lehet augusztus 21-től 25-ig, illetve telefonon augusztus 22–24. között a 96/613-721-es számon. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában