Védjegy ELIT Klub

22 órája

A szakképzett munkaerő a legnagyobb kihívás Mosonmagyaróváron

Kisalföld.hu

Horváth Ferenc, Carlo Volpe, Horváth Angyalka és Pausits Valér, a Védjegy ELIT Klub mosonmagyaróvári programjának előadói.

Fotó: Kerekes István

A szakképzett munkaerő biztosítása ma a legnagyobb kihívás a térség nagyvállalkozásainál. Többek között erről is szó volt a Védjegy ELIT Klub mosonmagyaróvári programján, melynek a Flesch-központ adott otthont. Molnár Albert projektvezető és Tóth Gábor mosonmagyaróvá- ri térségi elnök köszöntőjében kiemelte, e bemutatkozó rendezvény célja a kapcsolatépítés és az üzleti lehetőségek feltérképezése. 

Láthatóvá kell tenni a kamarát. Ezt a célt tűztem ki új elnökként. Ha gondokkal küzdenek a vállalkozások, keressenek, igyekszünk megoldásokat találni, nyitott ajtóra találnak

 – hangsúlyozta Tóth Gábor. 

A rendezvényen a Lajta–Duna Építő és Vízszigetelő Kft. pénzügyi vezetője, Horváth Angyalka, az Óvártej Zrt. cégvezetője, Carlo Volpe, a Verarbeiten Pausits Kft. ügyvezetője, Pausits Valér és a VERITAS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Horváth Ferenc mutatta be a vállalkozásaikat, részletezve beruházásaikat, ismertetve a termékpalettát. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában