Új ellátási struktúra

2023.03.01. 09:15

Változások a Karolina Kórházban - Csak hétfőtől péntekig lehet szülni a mosonmagyaróvári kórházban

Mutatjuk a márciustól életbelépő rendelkezéseket a Karolina Kórházban.

Mészely Réka

A mosonmagyaróvári Karolina Kórház-Rendelőintézet március 1-től életbe lépő ellátási struktúrájáról dr. Rumi Márk orvosigazgató tájékoztatta a kisalfold.hu-t.

– A hét minden napján 0-24 órában biztosítjuk a sürgősségi (belgyógyászati, sebészeti, baleseti sebészeti) járóbeteg, a belgyógyászati aktív és krónikus fekvőbeteg osztályos, valamint a mozgásszervi rehabilitációs ellátást – hangsúlyozta az orvosigazgató.

Hétfő reggel 8 órától péntek délután 16 óráig a szülészeti és nőgyógyászati osztályra, valamint a csecsemő és gyermekosztályra érkezőket folyamatosan, nappali és ügyeleti munkarend szerint fogadják, ebben az időszakban a szülések biztosítottak. Hétfőtől péntekig munkaidőben a sebészeti, baleseti sebészeti, nőgyógyászati műtétekre előjegyzett betegeiket, valamint a sürgősséggel érkezőket osztályos és egynapos sebészet keretében is ellátják.

A rendelőintézetben a szakrendelők működése továbbra is folyamatos – fűzte hozzá dr. Rumi Márk, megjegyezve, hogy minden egyéb szükséges szakmai hátteret a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, mint vármegyei irányító kórház biztosítja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában