Nyomozás

3 órája

Kábítószerrel kereskedő bűnözőket fogtak el a rendőrök Sopronban

Kisalföld.hu

Kábítószer-kereskedelemre szakosodott bűnözői csoport tevékenységét állították meg a soproni nyomozók, amikor 2023. október 4-én elfogtak egy 38 éves helyi férfit, akinek ruházatában többfajta eladásra szánt, kiporciózott kábítószert találtak. A férfit drogtesztnek vetették alá, amely pozitív eredményt mutatott. 

A rendőrök az eljárás keretében feltérképezték a gyanúsított kapcsolatrendszerét és kirajzolódott egy 13 fős bűnözői kör, amelynek a férfi 2023 tavasza óta folyamatosan drogot értékesített. A személyi bizonyítékok birtokában a 38 éves dílert a nyomozók immár kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként és lakhelyén kutatást végeztek. A rendőrök nagyobb mennyiségű kábítószert és a drog használatához szükséges tárgyakat, eszközöket, valamint értékesítési kellékeket foglaltak le. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság – a gyanúsított letartóztatása mellett – a szükséges cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában