Egészségről és jótékonyságról beszélgettünk - Hallgasd meg podcastunkat!

Egészség Forrás nap az egészség jegyében címmel "Egy nap a test, lélek és szellem harmóniájában" mottóval invitálja a Kisalföld olvasóit és a podcast hallgatóit a Győri Waldorf Egyesület a Generációk Házába október 19-én.

Kisalföld.hu

Az Egészség Forrás nevezetű nap célja, hogy a résztvevők előadásokon, interaktív programokon és különleges bemutatókon keresztül felfedezhessék a számukra leghasznosabb módszereket, előszűrő vizsgálatokon vehessenek részt. A rendezvény jótékonysági célokat is szolgál: a bevételt a Forrás Waldorf Iskola javára fordítják.  A jelképes belépőn kívül a helyszínen lehetőség lesz hozzájárulni az iskola fejlesztéséhez. 

Hallgasd meg podcastunkat itt:

Fontos az egészség. Diószegi Judit és Őri Csordás Tünde beszélt a jótékony egészségnapról. 
Fotó: Molcsányi Máté

Beszélgetőpartnereink, Diószegi Judit és Őri Csordás Judit, a szülői közösség tagjai arról beszéltek, mi minden várja az érdeklődőket a rendezvényen. Az egészség- és környezettudatosság jegyében felfedezhetjük a fenntartható életmód előnyeit, és megtanulhatjuk, hogyan támogathatjuk a saját, egészségünket a tudatos és környezetbarát döntésekkel. Szó lesz az emberi kapcsolatokról, a párkapcsolati kihívásokról is. Megismerhetjük a hatékony kommunikáció és a kapcsolatok ápolásának titkát. Beszélgettünk a Kisalföldi kosár termelőiről, termékeiről, a fenntartható tudatos fogyasztásról. Fontos, hogyan járulhatnak hozzá egészségünkhöz a gyógynövények. Lehet kóstolni helyi egészséges ételeket, felfedezni a kézműves és környezetbarát termékeket. Megismerhetjük a hagyományos és alternatív gyógymódokat egyaránt. Részt lehet venni diagnosztikai vizsgálatokon. Az egészségnap részeként különleges érzékenyítő programmal is készülnek a látás sérült és a véradás témában. Szerveznek jóga és örömtánc foglalkozást és részt vehetünk hangtál terápián. A család legkisebb tagjaira is gondoltak, táncházra, kézműves és fejlesztő foglalkozásokra várják őket.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában