Bulvár-celeb

3 órája

Kiderült, milyen ételeket főz Katalin hercegné a gyerekeinek

Nem esik le a korona Katalin hercegné fejéről, ha házimunkáról van szó. A főzést kifejezetten élvezi, és vannak nagy kedvencek, ha a gyerekeiről van szó.

MW

Fotó: AFP

Katalin hercegné korábban már beszélt arról, hogy milyen ételeket szeret készíteni György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek, ezzel is megmutatva, mennyire fontos számára, hogy gyermekeinek normális gyermekkort biztosítson otthon – írja a life.hu.

Egyszerű ételeket készít Katalin hercegné a gyerekeinek

Tavaly, amikor a BBC Radio 1 adásában szerepelt férjével, Vilmos herceggel, a műsorvezetők, Jordan North és Vick Hope megkérdezték a párt, mit fognak vacsorázni, amikor hazaérnek aznap este.

Katalin megkérdezte férjét: „Te főzöl?”, amire Vilmos azt válaszolta: „Nem, valószínűleg curry lesz, nem?”. A hercegnő ekkor elmondta, hogy valószínűleg két specialitásából az egyiket fogja elkészíteni – curryt vagy teriyaki lazacot. A hercegnő azt is elárulta, hogy amikor elkészíti a curryt, fokozatosan kell hozzáadnia a fűszereket, mivel Vilmos bevallotta, hogy nem bírja a nagyon csípős curryt anélkül, hogy „túl izzadós” ne lenne.

Prinz William und Herzogin Catherine besuchen Berlin
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A curryk mellett Katalin megosztotta azt is, hogy mennyire szereti az olasz ételeket, és hogy gyermekeivel gyakran készítenek egy tál mac and cheese-t (sajtos tésztát).

Egyik látogatása alkalmával a Lavender Általános Iskolában Matthew Kleiner-Mannak elmondta, hogy a család gyakran együtt főz, és hogy a gyerekek sokat segítenek neki. „A múltkor sajtos tésztát készítettek. Az egyikük keveri a lisztet, a másik pedig hozzáadja a tejet és a vajat. Salátát és hasonlókat is készítenek” – mondta.

Katalin arról is ismert, hogy házi pizzát készít a gyerekek segítségével, akik élvezik a tészta elkészítését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!