kisalfold.hu videó

2024.08.21. 09:09

A Szent István Napok méltó megkoronázása a Queen Symphonic előadásával Mosonmagyaróváron - fotók, videó

Megható, felemelő, fantasztikus és katarktikus. Ezek a jelzők jutnak eszünkbe a Szent István Napokat záró koncert, a Queen Symphonic kapcsán.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Négy napon keresztül a szórakozásé volt a nemzetközi forgalmú Szent István király út Mosonmagyaróváron. A Szent István Napok szervezői változatos zenei műfajban tevékenykedő előadókat hívtak, akik több korosztálynak is kedveztek.

A fesztiválon és egyben az államalapító ünnepen a Queen Symphonic zárta a koncertek sorát a Szolnoki Szimfonikus Zenekar, a Crazy Little Tribute Band és Lőrincz Judit operaénekes közreműködésével. 

Kedvenc Queen dalainkat hozták el a Lajta-parti városba. Freddie Mercury megidézése méltó zárása és megkoronázása volt e négy napnak. A koncert alatt megélhettünk felemelő, megható, szívet melengető pillanatokat egyaránt. Giorgio a közönséget dalra is fakasztotta: csodásan szólt a Tavaszi szél, ezzel a világhírű énekes 1986-os magyarországi koncertjét is felelevenítve. Az i-re a pontot a We Are The Champions tette fel, miközben a közönség is világított telefonjával. 

A koncert után tűzijátékot is fellőttek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában