1956 méter

2 órája

Polgárőr emlékfutás az 1956-os hősök tiszteletére Ménfőcsanakon

Az OPSZ Sportegyesület és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Polgárőr Szövetség megrendezésében került sor az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 68. évfordulóján a forradalom hőseinek és áldozatainak tiszteletére megrendezett „1956 méteres polgárőr emlékfutásra”. A rendezvény helyszíne, a Ménfőcsanaki Bezerédj Úti Sportpálya volt.

Kisalföld.hu

Fotó: GYMS-VPSZ

A rendezvényt Funk József Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szövetség (GYMS-VPSZ) elnöke nyitotta meg, aki köszöntötte a megjelenteket, többek között Horváth Róbertet az OPSZ Honvédelmi és Ifjúsági alelnököt, a Zala Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökét. Funk József ünnepi köszöntőjét követően bemelegítést tartottak, majd elindult a futás, ahol az általános- és középiskolások, iskolai, ifjú és felnőtt polgárőrök, szülők együtt adták tiszteletüket, hálájukat a múlt hőseinek, áldozatainak, az egészség és a sport közvetítésével, példamutatással a jövő nemzedékének - számot be az eseményről a GYMS-VPSZ.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Polgárőrség háláját és köszönetét fejezi ki a rendezvény támogatóinak:
OPSZ Sportegyesület
ESK Ménfőcsanak
Szent István Polgárőr Egyesület
Lipóti Pékség, Tóth Péter
Köszönjük a részvételt a polgárőr egyesületeknek, a Bercsényi Miklós Polgárőr Ifjúsági Centrumnak, az általános és középiskolák diákjainak és szüleiknek - írták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában