Hirdetés

2024.09.06. 12:42

Műanyag helyett válaszd a papírpoharat!

Bár az egyszer használatos műanyag poharak használata kényelmes lehet, a szabályozások miatt ezek alkalmazását csökkenteni kell. Ennek alternatívájaként a papírpohár nemcsak fenntarthatóbb megoldást kínál, hanem a jogszabályoknak is megfelel, miközben stílusosabb megjelenést is biztosít. Olvass tovább, és megtudhatod, mitől olyan környezetbarát a papír!

PR cikk

Forrás: pixabay.com

Műanyag helyett papír

Napjainkban rengeteg problémát okoz a műanyag, hulladékként és aktív használat közben is. Egyre több tudós foglalkozik a mikroműanyagokkal, amelyek az emberi, illetve állati szervezetbe kerülve hosszú távú károkat okoznak. A műanyagokkal teli vizekről és talajról pedig már régóta lehet olvasni. Ennek egyik alternatívájaként kezdték el a papírt használni.

A papír sokrétű anyag, amelyből számos termék készül, például papírpohár is. Mivel lebomló anyagról beszélünk, sokkal fenntarthatóbb a műanyagnál. A papír újrahasznosítható, így nem okoz kárt a környezetnek, ezért az olyan nagy forgalmú helyeken, mint például egy étterem, előnyösebb választást jelent. Könnyedén használható, meleg és hideg italok tárolására is alkalmas, emellett a szállítása sem komplikált. A begreen kínálatában többféle méretben is kapható papírpohár, amely mellé cukornádból készült pohártető, illetve fa kávékeverő is választható.

Gyűjtsd szelektíven!

A szelektív hulladékgyűjtés fontos része a fenntarthatóságnak. A papír számára biztosíts külön gyűjtőt, de figyelj oda arra, hogy csak tiszta papírtermék kerüljön bele. A szennyezett papírt sajnos nem lehet iparilag újrahasznosítani. A gyárakban a megtisztított papírt ledarálják, majd a rostokból készítenek új papírt. Ebből az újrahasznosított papírból pedig ismét pohár vagy más termék készülhet.

A begreen számára kiemelt fontosságú a környezetvédelem, ezért többek között a papírpoharaik újrahasznosított anyagból készülnek. Ezáltal támogatják a ökológiai körforgást és a vállalkozásokat a fenntarthatósági törekvéseikben.

A papírpohár legfontosabb előnyei

  • Költséghatékony, mert nagy mennyiséget vásárolhatsz belőle töredék áron.
  • Praktikus, mert használat után mehet a szelektívbe (tisztán) vagy a komposztba. Ezzel is időt is megtakarítasz, mert nem kell a mosogatással foglalkozni.
  • Könnyen szállítható, akár nagy mennyiségben is.
  • Egyénre szabható, mert akár saját márkád, logód is megjelenítheted rajta. Egy igazi környezetbarát reklámfelület!

Ne várj tovább az ökotudatos szokások bevezetésével, mert a környezetünk sem tud tovább várni. Válassz olyan beszállítókat és cégeket, akik élen járnak a fenntarthatóságban. Ilyen a begreen is, keresd őket bizalommal!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában